En visning och ett samtal om Produkt №3

05Okt11

”De allra flesta associerar 2010 års tre första månader med iskyla, snökaos och havererad infrastruktur. En av våra största gratistidningar hade för någon vecka sedan löpsedeln ”Grattis! Du överlevde vargavintern!”. Under dessa årets kallaste månader påbörjade vi ett ambitiöst filmprojekt där vi försöker skildra något som skulle kunna ses som en rörelse, eller kanske en scen. Vi vill visa ett axplock av olika aktörer som skiljer sig åt geografiskt såväl som intressemässigt, men också vad de har gemensamt.
Ni kommer att få se livespelninger med bland andra Optic Nest och Your Holy Wisdom, mängder av kassetter, smutsen på Utmarken och konsten på KRETS. Ni kommer att få höra om noisemusikens sociolekt, varför Göteborg är bättre än Stockholm samt vad Smycken och Jurassic Park har gemensamt.”

Såhär skrev vi om vår film som vi gjorde vintern 2010, filmen visades på Krets i Malmö och på Klarabiografen i Stockholm, men lyckades aldrig nå Göteborg. Därför tänker vi visa den nu, för att vi fortfarande tycker att den är relevant, och för att den fortfarande säger oss något om idag. På vårt evenemang Ny musik för hållbar utveckling GBG visar vi alltså filmen i dess helhet och efter det kommer vi även att ha ett samtal om de ämnen som filmen tar upp. Moderator för samtalet är frilansjournalisten Johan Jacobsson som profilerat sig genom sitt ihärdiga och långvariga engagemang för den oberoende musikscenen. Samtalets andra deltagare är kulturaktivisten Karl Sjölund från Psychic Warfare, en representant från Ny musik för hållbar utveckling och en från Pustervik där arrangemanget hålls.

Se filmens trailer här:

Filmen visas 18.00

Annonser


3 Responses to “En visning och ett samtal om Produkt №3”

 1. allt pekar på att det blir en ny vargavinter. gör en till film!

 2. 2 Jacob

  Jag propsar att ni lägger upp hela filmen ”online”. För en sån som jag som inte bor i närheten av era evenemang.

 3. Hej Jacob!

  Hela filmen finns redan online, uppdelad i fyra delar och kan ses här:

  Väl mött!

  /MH


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: