Internet är framtiden

24Aug10

Jag har märkt att det fortfarande länkas mycket till Myspace, även på denna blogg. Myspacesidor är så tråkigt, och de ger ju sällan en rättvis bild av artisten i fråga. När jag skrev om GB/Timbrogolem-spliten i senaste Dagens Outfit lyckades jag på något sätt glömma halva poängen med släppet; den fantastiska lilla multimedia-extension som släpptes i samband med kassetten. Njut av den här!

Där kan du även ladda hem en digital version av kassetten på mp3. Det där med att erbjuda kassetter på digitalt format via hemsidan är en smart idé, då det ofta är lite småkrångligt att spela över kassetter till datorn.

Exklusiva mp3-släpp blir allt mer ovanligt här i landet. Ett exempel är dock Pistol Disco som just har lagt ut den nya hitlåten Pool till allmän nedladdning. Passa på!

En annan rekommenderad hemsida är den som tillhör Luva (alias Gustav Karlsson). Den fungerar lite som en blogg, där Gustav lägger upp utkast och skisser till låtar, färdiga mp3or, och diverse bilder samt matnyttiga nyheter för Luvafansen.

Dagens sista internettips är följande youtubelänk från en livespelning med bandet Nattskiftet, som spelade på vår punkkväll på Kulturhustaket förra sommaren. Enligt rykten kommer bandet inte släppa något mer (förutom möjligtvis några youtubeklipp till) och därför kan det vara läge att kultförklara redan nu. Personligen var jag inte närvarande på spelningen, men jag har hört att publiken fick kämpa för sitt liv. Solklar favorit på youtubeförfesten.

/MH

Annonser


No Responses Yet to “Internet är framtiden”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: