Festivaltider

13Okt09

Ny musik för hållbar utveckling: festival: logga

Ny Musik För Hållbar Utveckling: Festival äger rum den 14-15 november på Kulturhuset i Stockholm. Två scener, två dagar, 19 timmar musik, ca 20 artister, långdistro, filmvisning, vernissage, scensamtal, efterfest, progressivitet, hembakat. Fri entré, som alltid.

En festival likt de som man vanligen besöker kommer det dock inte bli. Vi har bjudit in intressanta aktörer från hela landet som kommer att få representera sin verksamhet på olika sätt; visa upp sina artister och sin konst samt saluföra sina släpp på distrobordet. Dessutom kommer en av scenerna helt tillägnas nya spännande akter som vi i Ny Musik För Hållbar Utveckling tror hårt på, och som i många fall gör sin debutspelning.

Vi gör inte anspråk på att täcka in hela DIY-scenens mångfald, utan erbjuder snarare ett axplock som grund för vidare efterforskningar. Däremot gör vi definitivt anspråk på att ställa till med en riktigt rolig fest. Kom och fira den progressiva musikscenens nya guldålder tillsammans med oss. Välkomna!

Mer info kommer inom kort.

Annonser


One Response to “Festivaltider”

  1. Hejsan, jag är ett band, jag består av mig själv, min kaffebryggare, geek the girl och ibland mina ettåriga tvillingkusiner. Mer ljud finns på http://www.myspace.com/azelineup


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: