Blandad fredagspepp

09Jan09

Fem bra grejer:

1. Här är hela Cosmic Scalps strikta trumjazz & elektronik-konsert från NMFHU:s kassett-tema, i två klipp filmade av Kristian Jalonen:

2. Tanken är att Kristian, som också var med och drev Distro på Lava 2007, kommer medverka framöver på NMFHU-bloggen med klipp från både våra egna och andras intressanta arrangemang.

3. Arrangemang framöver vi är sugna på i januari i Stockholm är bland andra Art’s birthday party 2009 på Södra teatern den 16/1 (bland många andra Fennesz, Hans Appelqvist, trevlig 2004-retrofestival, helt enkelt; ”Venice” och ”Bremort” känns på något konstigt sätt både avlägsna och nära. Två tveklöst viktiga 00-talsskivor, då och nu), Arty farty på Lava den 16/1 (Nim och Kristians ArtByMe-projekt och massa annat konstrelaterat) och Cosy på Landet den 27/1 (Action Biker, Library Tapes, Woodchucker…). Onekligen en lovande start på året!

4. Nu kan det meddelas: vi har joinat Facebook. Och från idag finns en NMFHU-grupp där. Bli vår vän!

5. Och så nämner Joakim Sandström två av höstens NMFHU-arrangemang när Digfis skribenter utser ”årets konserter och klubbkvällar”. Vi är hedrade och smickrade.

/ SZ

Annonser


No Responses Yet to “Blandad fredagspepp”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: